Tuesday, January 24, 2017

Skoleball
Skrevet av Ola, Emilie, Sigrid og Julie 

Torsdag 19. januar var det full fest på Klækken Hotell. Det ble spist, det ble danset, og det ble kronet konge og dronning.

Ballkomiteen ble ledet av Karianne Dalen, lærer ved Haugsbygd ungdomsskole.
Torsdag 19. januar braket det inn mange tiendeklassinger på Klækken Hotell. Fine og elegante kjoler og flotte dresser var tydelig mest populært.
Tiendeklassingene danset forskjellige danser med partnerne sine. De danset blant annet polonese og vals.
De hadde et fint måltid med partneren sin. De spiste en godt tilberedt biff, med deilig tilbehør.

Kåringen
Avstemningen av konge og dronning gikk ut på at tiendeklassingene skulle stemme på en gutt, og en jente de mente var verdig til å bli konge og dronning. Til slutt ble Markus (10B) kåret til konge, og Abigail (10C) ble kåret til dronning.
«Det føltes litt rart – trodde ikke jeg ville bli kåret til dronning» sa Abigail.


Abigail (10C) ble kåret til dronning. (Bilde: Sigrid Synøve Nordby)

«Jeg fikk en liten, søt tiara» fortsetter Abigail. «Det er bare en tittel, man trengte ikke gjøre noe spesielt for å få den, eller etter man får den.»









Velkommen til skolebloggen

Velkommen til vår blogg! Vi er en mediagruppe på 15 personer som går i 8.trinn. I denne gruppen er Leah, Othelie, Sigrid, Julie, Emilie, Kristian, Magnus B, Thomas, Magnus S, Olaf, Mathias, Ola, Adrian. 

I tillegg er det en gruppe fra arbeidslivsfag som bidrar med stoff til denne bloggen. I denne gruppen er Christoffer L, Niklas, Sander, Marius Aa, Live, Hilde Cathrin, Marthe, Even og Adrian.

Dette er en blogg hvor vi skal skrive om ting som skjer på Haugsbygd Ungdomsskole, noen debattinnlegg, fritidsaktiviteter og noen intervjuer.  Håper dere liker bloggen vår.