Marte og H-C`s mathjørne
! Innbakte pølser!
pølser er bedre enn vafler |
Hvetedeig:
5 dl lunkent vann
ca 10-12 dl hvetemel
1 pakke fersk gjær (tørrgjær kan også benyttes)
1/2-1 ts salt
4 ss olivenolje
Ca. 24 grillpølser
Forslag til fyll:
Ketchup
Tomatsaus av soltørkede tomater (Heinz)
Revet ost
Pizzakrydder eller Provencekrydder
Fremgangsmåte:
Bland
sammen ingrediensene til hvetedeigen, hold igjen litt av melet slik at deigen
ikke blir for fast. Kna deigen til en smidig og god deig. Heves til dobbel
størrelse.
Del
deigen i 3 emner og kjevle ut en rund leiv. Del leiven i 8-12 «trekanter». Smør
litt fyll på den bredeste delen, legg en grillpølse oppå, og rull fra det
bredeste området til det smaleste. Håper det smaker!
No comments:
Post a Comment