Tuesday, May 9, 2017

Don Martin på Haugsbygd!

Don Martin er en rapper som kom til skolen vår for å ha en konsert. Han hadde med to andre rappere. Han og de andre rapperne kommer fra Oslo, og var opptatt med å få med publikum.

Konserten var ute, noe som gjorde konserten mer minneverdig. De startet med å introdusere seg selv, og det var veldig viktig for dem å vise at de kom fra Oslo. Første sangen de spilte heter «Isbilen», og er en av Don Martins sanger. Mens de rapper, går de rundt blant publikum og engasjerer dem. De gir high fives til elever og lærere, og masse annet. De gjør rett og slett konserten deres til et «show» og står ikke helt stille og rapper. Dette er veldig bra, ettersom det gjør konserten mer å huske.

Andre sangen handlet om «back in the days», når de var unge. Igjen engasjerer de publikum ved å gi high fives og gå ned og rappe blant publikum. De gjorde også et lite innspill ved å gjøre en slags «gymtime» ut av en rap. Dette var veldig morsomt, og engasjerte hele publikum.


I den siste rappen ble Omar, en rapper fra Hønefoss, med. Dette synes vi var ganske kult, siden han kom fra samme sted som oss. Denne konserten passer for alle aldre, og alle type mennesker. De fleste som ikke liker rap, hiphop osv. vil kanskje være skeptiske til denne konserten, men det er det ingen grunn til å være. Don Martin og gjengen vil ikke bare imponere deg – men du vil innse at du har tatt feil av sjangeren.

Alt i alt en veldig bra konsert! Engasjerer publikum, alt fra barneskoleelever til lærere. Derfor har vi valgt å gi denne konserten en     


Skrevet av Emilie og Julie

1 comment:

  1. Takk! Wow terningkast 6! Det er var kult å spille for dere.

    Don Martin
    http://www.donmartin.no

    ReplyDelete