Påskepastiller
Ca. 50 stk.
Ingredienser
1 eggehvite
1 ss konsentrat av tropisk juice
4-5 dl sukker
50 g grønne og gule sjokoladelinser, for. Eks. nonstop
Fremgangsmåte
Visp eggehviten lett med en gaffel. Tilsett juicekonsentrat
og melis. Rull massen til små boller. Legg dem på folie eller bakepapir. Trykk
ned. Trykk fast en sjokoladelinse i hver pastill. Så har du ferdige
påskepastiller.
Varm sjokolade med krem
Ca. 2. stk.
Ingredienser
4 dl lett-melk eller H-melk
100 g mørk sjokolade
1 ts honning (må ikke)
2 dl kremfløte
Fremgangsmåte
Varm melka til kokepunktet i en kasserolle. I mellomtiden
hakker du opp sjokoladen og pisker en luftig krem av fløten. Så snart melka er
varm nok, har du i sjokoladen og honningen og rører det hele sammen.
Hell det over i påskefine kopper eller glass. Fordel kremen
over. Pynt gjerne med litt revet sjokolade på toppen.
Skrevet at Thomas og Kristian
No comments:
Post a Comment